Audio

AUDIODigitale Radio

Tussen 10 februari en 30 april stopt het analoge radiosignaal. Electro Bongtec zocht voor u de beste oplossingen om verder te kunnen luisteren naar uw vertrouwde radiostation.


Een overzicht:


Streaming Adapter


Wens je uw bestaande installatie te behouden? Heeft u daar jaren terug veel geld voor betaald, hangen de luidsprekers netjes aan de muur? Geen probleem, je kan deze verder blijven gebruiken.

We voorzien voor u een Streaming Adapter. Dit is een apparaat die we aansluiten aan uw bestaande installatie. Er zijn verschillende mogelijkheden, heeft u internet? Dan kan je genieten van meer dan 10 000 radiostations van over heel de wereld. Eenmaal geïnstalleerd door Bongtec, kan u met een simpele druk op de knop uw favoriete zenders gaan beluisteren. Geen internet in huis? Dan kunnen we zorgen voor een Dab+ adapter. DAB+ biedt luisteraars meer zenderkeuze, digitale geluidskwaliteit en in heel Vlaanderen gratis ontvangst in de ether.DAB+ Radio


Wat is DAB+?

DAB+ of Digital Audio Broadcasting is de digitale opvolger van FM. Het is een systeem dat een digitaal radiosignaal mogelijk maakt.

Je ontvangt DAB+ via de ether op een digitale radio. Het enige wat je dus nodig hebt, is een digitale radio die over een DAB+ systeem beschikt.

Wat zijn de voordelen van DAB+?

Aan DAB+ zijn een aantal voordelen verbonden. Zo moet je niet langer weten welke frequentie uw favoriete station heeft want je digitale radio zorgt gewoon voor een alfabetische lijst van alle radiozenders.

Via DAB+ ontvang je ook meer radiostations dan met FM. En je hebt geen ruis tijdens een van je favoriete nummers.

Bovendien ontvang je met een digitale radio extra informatie over de muziek die je luistert, afbeeldingen van de dj's, filemeldingen, enzoverder. En als laatste: alle DAB+ radio’s hebben ook FM-ontvangst.WiFi Luidspreker


Heb je internet, en wil je eventueel een multiroom systeem aanleggen? Dan is een wifi speaker geschikt voor jou. Een wifi speaker verbind je draadloos via je thuisnetwerk met je smartphone of tablet. Hierdoor loop je probleemloos de kamer uit met je smartphone zonder dat de muziek stopt met spelen. Je koppelt eenvoudig meerdere speakers in verschillende kamers aan elkaar via wifi en een app op je smartphone. Zo creëer je eenvoudig een multiroom geluidsopstelling in huis. Via de Wifi luidspreker stream je naadloos internetradio, meer dan 10 000 radiostations. Je kan je favoriete muziek afspelen via Spotify en andere én via bluetooth heb je tal van mogelijkheden.


Contacteer ons graag voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een demo bij u thuis! Klik hier om verder te gaan, of via 0475 97 85 09.


Electro Bongtec - Benjamin Gryp is officiële partner van Audac.

Dit professioneel Audio merk staat als een paal in de installatie- & projectmarkt. 


Contacteer ons gerust om uw project te bespreken. Dit kan je door HIER te klikken.


Neem gerust een kijkje in de cataloog van Audac. Dit kan je door HIER te klikken.

Jbl Bongtec